Priserna på denna sida gäller enbart produkter med Assistancekårens layout.


Vi försöker lägga in nya intressanta produkter efterhand.


Alla priser är exkl. moms och frakt

LED-skylt 


Vi hjälper er att skapa snygga och representativa LED-skyltar enligt era önskemål och mått.

LED-belysta skyltar ger ett modernt och snyggt intryck.

Skyltarna är försedda med energisnål LED teknik som håller högsta kvalité. De har lång livslängd och sparar framtida underhåll och kostnader.Vi har här 3st olika förslag. Nr 1 är för takmontage och nr 2 & 3 är väggskyltar.


Takskylt


Enkelsidig skylt i storlek 6600x1100 mm.

Tillverkad med botten av 2 mm pulverlackerad gul aluminiumplåt, med bockad kant 50 mm runt om. Folierad dekor i grått och rött nertill på plåten.

Bokstäverna är försedda med invändig LED-belysning som lyser framåt. Bokstavsfronter av trappstegsfräst akrylplast, belagda med translucient röd vinylfolie på toppen. De svarta bokstäverna med svart folie på toppen och en liten vitlysande kant runt om.


Skylten monteras mot en ramkonstruktion av aluminiumprofiler. Försedd med 4st takstativ.

Kontakta oss för pris

Fasadskylt


Enkelsidig skylt i storlek 2900 x 1450 x 25 mm.

Tillverkad av 2 mm pulverlackerad gul aluminiumplåt med bockad kant 25 mm runt om. I botten av plåten foliedekor i rött och grått.


Telefonnummer med texthöjd ca 216 mm, utföres i svart folie.


Logotypen "ASSISTANCEKÅREN" med bokstavshöjd ca 235 mm. Bokstäverna försedda med invändig LED-belysning som lyser framåt. Bokstavsfronter av trappstegsfräst akrylplast, belagda med translucient röd vinylfolie på toppen. De svarta bokstäverna med svart folie på toppen och en liten vitlysande kant runt om. Monterade på distans mot bottenplåten.

Bilen utförd i samma teknik som bokstäverna. Fronten försedd med digitalprintad lysande dekor.


Kontakta oss för pris.

Fasadskylt


Enkelsidig skylt i storlek 2900 x 1450 x 25 mm.

Tillverkad av 2 mm pulverlackerad gul aluminiumplåt med bockad kant 25 mm runt om. I botten av plåten foliedekor i rött och grått.


Telefonnummer med texthöjd ca 187 mm, utföres i svart folie.


Logotypen "ASSISTANCEKÅREN" med bokstavshöjd ca 365 mm. Bokstäverna försedda med invändig LED-belysning som lyser framåt. Bokstavsfronter av trappstegsfräst akrylplast, belagda med translucient röd vinylfolie på toppen. De svarta bokstäverna med svart folie på toppen och en liten vitlysande kant runt om. Monterade på distans mot bottenplåten.


Kontakta oss för pris.